Tenis live, statistici tenis, rezultate live tenis

Condiţii de utilizare

Informaţii generale
Toate informaţiile publicate pe web-ul LiveTenis.ro au caracter informativ. Veţi găsi aici rezultatele tenis live, statisticile jucătorilor individuali de tenis, precum şi posibilitatea de a compara jucătorii într-un meci concret, clasamentele ATP şi WTA de tenis, toate actualizate periodic. Scorurile live, precum şi rezultatele mai vechi pot fi afişate conform turneelor, de asemenea se poate alege o dată mai veche în calendar şi vizualiza turneele şi rezultatele numai din acea dată.

Operatorul serverului LiveTenis.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru exactitatea şi actualitatea informaţiilor publicate, nici pentru orice pierdere financiară sau de altă natură suportată de către utilizatorul serverului LiveTenis.ro. Informaţiile care sunt publicate pe serverul LiveTenis.ro au drept de autor şi orice răspândire sau publicare ulterioară a unei părţi sau a întregului, fără consimţământul prealabil în scris al operatorului sunt interzise.

Link-uri către alte site-uri şi mesaje de publicitate / bannere
Hyperlink-urile, pentru abordarea altor servere din afara serverului LiveTenis.ro au un caracter informativ şi sunt destinate pentru a ajuta utilizatorul în orientarea acestuia în timpul căutării informaţiilor pe care le solicită. Nu asigurăm legalitatea, corectitudinea, actualitatea, protejarea informaţiilor personale şi alte politici ale serverului adresat de link. Dacă alegeţi să abordaţi serverul la care face referire link-ul, puteţi face acest lucru pe propriul risc, iar operatorul serverului LiveTenis.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru orice inconveniente sau pierderi cauzate de trecerea la acest server.

Mesajele de publicitate / bannerele care apar pe paginile LiveTenis.ro nu sunt întotdeauna în conformitate cu legislaţia ţării în care vă aflaţi în prezent. Prin urmare, înainte de a folosi serviciile publicate pe LiveTenis.ro aflaţi dacă nu sunt în conflict cu legile ţării, în care vă aflaţi în prezent.
<